Reviews from Surinaams Restaurant Wirin Den Haag

Recent reviews

5.0
Sonja
13 May 2022

Mijn complimenten. De roti smaakte super. Portie was enorm. Bezorger was erg vriendelijk. Bestelling werd op tijd bezorgd. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen ๐Ÿ˜€

salih
11 May 2022

Eten lijkt voor tweede keer enorm goed te smaken. Kwaliteit is zeker goed. Ook de service, in de winkel als bezorging. Kleine was ook blij met zijn kindermenu met bami.

Hans
6 May 2022

Heerlijk

Ton
5 May 2022

Satรฉ was lekker de roti toppie en mooi op tijd dus niks te klagen groetjes ton ๐Ÿ‘

Coen
5 May 2022

Heerlijke rotirollen (ik waan mij weer in Suriname!). En verschrikkelijk aardige en goede service: ik wilde graag een broodje kip kerrie voor de volgende dag. De aardige mevrouw zei dat ik dat beter niet kon doen. Ook geeft zei goede tips over het bewaren van de rotiโ€™s. Toptent!

C.H. Timmermans
5 May 2022

Eten altijd heel goed warm. Eten is lekker zeer goed van smaak altijd vers. bezorging vriendelijk en snel.

Koen
2 May 2022

Altijd lekker. Eten was 10 minuten later dan aangegeven, dus werd ik al van te voren gebeld om te laten weten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilfred
26 April 2022

Heerlijke Nasi met sate gegeten. Was super lekker

Frederik Jansen
25 April 2022

Het was lekker eten top gewoon zoals altijd klasse

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

D
21 April 2022

Snel bezorgd en lekker, weer genoten

Omar
21 April 2022

Altijd heerlijk eten en bezorging altijd op tijd.

Ramon
21 April 2022

Echt de lekkerste roti die ik in lange tijd gegeten heb

๐Ÿ‘Š
19 April 2022

Eten stond op tijd klaar (afhaal).

Eugรจne de Bruijn
19 April 2022

Erg lekker

Anoniem
19 April 2022

Wederom heerlijk gegeten. Bestelling stipt op tijd, onder begeleiding van een grote glimlach en een dosis vriendelijkheid. Binnenkort bestellen we weer!

Ria Zwijnenburg
15 April 2022

Iets meer saus om de "pannekoek" in te dopen.....

maarten
13 April 2022
Daan
9 April 2022

Beste roti die ik tot nu toe heb gegeten. Grote porties, goede pittige sambal en het smaakt gewoon goed. Elke euro waard!

Erik
8 April 2022

Super! Meer dan 10x besteld blijft top!

Kalloe
7 April 2022

Weer lekker gegeten, zou fijn zijn als bij kindermenu de mogelijkheid zou zijn om tegen extra kosten kipdijbeenfilet in plaats van kip met bot te bestellen. Niet alle kinderen lusten kip met bot. Bezorging was zelfs eerder dan aangegeven, was telefonisch gevraagd of het eerder bezorgd mocht worden. Heel netjes en klantvriendelijk!

Glennn
7 April 2022

Had nasi kip, char sui en fa chong besteld, alleen geen char sui gekregen. Het eten was erg zoet, lijkt alleen zoete soja gebruikt, voortaan ook zoute soja gebruiken. Vond ook het bakje vlees aan de magere kant had meer verwacht voor 17 euro. Jammer.

Aydin
4 April 2022

Voor herhaling vatbaar, het eten was warm en vers!

Annie
4 April 2022

Eten zoals altijd lekker. Porties in verhouding met prijs erg goed. Normaal geen problemen met de bezorging..dit keer helaas 2 uur moeten wachten.. Maar ach..kan eens gebeuren.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Alida
4 April 2022

De Roti is heerlijk en goede porties echt een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ricardo
2 April 2022

In mijn dorp is er ook een Surinaamse toko, letterlijk 2 minuten lopen maar die is zo slecht dat ik voor mn Surinaamse hap uitsluitend bij Wirin bestel & de bezorgtijd neem ik voor lief :)

Rekha
1 April 2022

Lekker eten!

Ria Zwijnenburg
1 April 2022

Lekker en alles stond al klaar!

Elise
30 March 2022

Helaas niet de bestelde komkommer ontvangen. Ook had de temperatuur wat heter gemogen. Altijd goed, maar nu wat minder

Maarten
30 March 2022
Ramon
28 March 2022
Erik
24 March 2022

Super!

Peter
23 March 2022
Martin Van Straaten
23 March 2022

Alles was zoals gewoonlijk weer heerlijk en inorde

Bartosz ICT / Linda van Kempen
23 March 2022
R...
22 March 2022

Na het werken snel afgehaald. De bestelling stond helemaal op tijd klaar. Warme hapjes gegeten, op bestelling heerlijk pittig.

Cat
21 March 2022

Weer heerlijk..zoals altijd

N S
21 March 2022

Snelle bezorging en het eten was, zoals altijd, weer heerlijk en veel!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eva Dijkema
19 March 2022

Het was weer heerlijk!!

Mary
17 March 2022

Weer heerlijk gegeten

Maarten
17 March 2022
Ness
15 March 2022

Lieve bezorger

Ingrid
11 March 2022

De rotipannekoeken waren als vanouds. Het heeft weer heerlijk gesmaakt!

Maarten de Boer
11 March 2022
Lau
6 March 2022

Snelle levering van een erg lekkere maaltijd. Ruime hoeveelheid!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
5 March 2022

Super! Zoals altijd ;)

Peter
5 March 2022

In alles altijd top.

Philip
3 March 2022

Er zat een zwarte haar in mn broodje kip kouseband. Erg jammer..

Nico Roodenburg
3 March 2022

Wanneer je in hun postcodegebied woont, moet je hier bestellen. En anders lekker bij Wirin gaan zitten. Superlekker Suri Food

Mary
2 March 2022

Heerlijk gegeten

Van der tol
26 February 2022

Heerlijk gegeten keurig op tijd. Super

Z
26 February 2022
Maarten de Boer
25 February 2022
Ingrid
24 February 2022

De rotipannekoeken waren te dun. Verder smaakte het heerlijk als altijd.

Wim
23 February 2022

Was normaal geen fan van roti, maar deze roti kipfilet/lamsvlees zijn erg lekker. Blijf zeker bestellen in de toekomst.

Ton
21 February 2022

Roti was lekker de satรฉ was toppie en alles goed warm en op tijd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Valentijn Gilissen
20 February 2022

Wederom erg genoten!

Marc de Vrij
20 February 2022

Beste roti van Den Haag!

Ness
19 February 2022

Heerlijk!

Joost
17 February 2022

Heerlijk, zoals altijd!

Anne
15 February 2022

Altijd heerlijk eten, optijd klaar en goede porties! Ik ben en blijf een trouwe klant.

Robert
13 February 2022

Was weer heerlijk zoals altijd en snel bezorgd in Wassenaar. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
11 February 2022

Roti kipfilet en souto soep.... Echt heerlijk!

Tamaartje
10 February 2022

Altijd super lekker.. ik wil een abonnement hebben van jullie. Misschien een kleine tip. Om dan apart bij de roti gerechten neer tezetten.. roti kipfilet ketjap, inplaats van steeds bij de beschrijving neer tezetten. Veder vind ik het heerlijk. En uw bezorger was heel erg vrolijk daar word ik ook erg blij van.

Lobke
7 February 2022

Al vaker hier besteld en zoals altijd was het eten weer heerlijk. Het komt goed warm aan, het eten is goed verpakt. De bezorging is ook altijd op tijd en goed! Vorige keer hadden ze iets niet op voorraad, dus werd ik gebeld en heb ik een kortingscode gekregen. Goede service!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Olthof
6 February 2022

Heerlijk gegeten na afhaal bij Wirin, goed gekruide Roti kip. Netjes op tijd klaar, goed warm eten en vriendelijk ontvangen door vrouwelijke medewerkster. Als ik in Den Haag ben weet ik waar ik de volgende keer weer Surinaams eten haal. Echt top!!๐Ÿ‘๐Ÿ˜‹

Maarten
4 February 2022

Superlekker....

Niels
3 February 2022

Ons vaste adres voor roti! Supervriendelijk en heerlijk!

Melinda
3 February 2022

TOPPP zoals altijd

Erik
2 February 2022

Wederom echt top!!

Mr.verynice
1 February 2022

Heel erg lekker zoals altijd!

Brenda Hovingh
31 January 2022

Zoals altijd heerlijk!! Beste surinaamse eethuis uit de regio wat mij betreft!

Rob
30 January 2022
Anouska
27 January 2022

Voor de 2e keer besteld bij dit restaurant.... Jullie hebben er een nieuwe vaste klant bij. Lekker eten, goede (grote) porties, echt heerlijk.

Ton
27 January 2022

Mooi op tijd alles goed warm en erg lekker de roti en de satรฉ toppie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Cindy
26 January 2022

Wederom weer heerlijk en super vriendelijk afgeleverd. Het was weer een feest

Anouska
21 January 2022

Roti lams gegeten , heerlijk. Ga er zeker vaker bestellen.

Safier
21 January 2022

Geweldig!! Iedereen vond het heerlijk.

Frans B.
16 January 2022

Zoals altijd: Bestelling op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke dame. De ruime portie Roti Kipfilet was weer lekker. Top zaak!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Philip
14 January 2022

Bara en broodje kip was echt lekker, broodje lams was echt niet goed man.. heb de hele avond last gehad.. echt jammer.. ik hoop volgende keer wel verse lams..

Odette
13 January 2022

Heerlijk zoals altijd!

Ruud Schoemaker
13 January 2022

Prima service, goede prijs/prestatie en heerlijk gegeten.

Monique
12 January 2022

Heerlijke roti kipfilet en surinaamse kippesoep. Hier rijd ik graag voor om!

Fabian
8 January 2022

Heerlijke rotirol en perfecte service

J
8 January 2022

Bijzonder lekker eten! Om die reden is het erg druk. Maar absoluut de moeite waard. Aanrader.

Emiliano
6 January 2022

Al een paar keer afgehaald en altijd dezelfde kwaliteit geleverd! Aanrader!

Arnaud
5 January 2022

Altijd lekker eten en goede bezorging. Hele vriendelijke mensen

Vincent
4 January 2022

Erg smaakvol en niet gierig met de hoeveelheid!

pieter
4 January 2022

ik ben absolute verliefd op de smaken en liefde van de roti/broodjes echt niks beters!

Victor van Rijn
4 January 2022

Het was weer top

Bas
3 January 2022

Eten is altijd top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nishant Shah
2 January 2021

Some of the best Surinamese food we have eaten. We ordered two rotis and two baras for pickup and the food was ready and piping hot for us to collect. The restaurant is a small, but bright and clean space and the person behind the counter was welcoming, friendly, and happy, already putting us in a good mood. Once we got back and opened the food, we were amazed at the quantity of food so generously proportioned. The food was delicious - the rotis warm and soft, the curries filled with flavour and that hit of spice that wakes up your pallete. The baras were spicy and crisp and with the chutney, just the right combination. We ate till we were full and there was still enough left to make a sandwich out of for lunch the next day. We love Indian and Surinamese food and try it out in different places. This was a wonderful way to start our holiday in Den Haag and goes on the list of our favourite hole-in-the-wall spaces which need no bells and whistles because they know hospitality a

Wilfred
2 January 2021

Het was weer heerlijk. Speciaal voor mijn zusje bij Wirin gehaald en ze heeft lekker gesmuld. En nog voldoende over om morgen weer te genieten. Toppie!

Kristel Eisden
29 December 2021

Heerlijk eten! De pompoen in de roti rol is heerlijk en de bakbanaan is altijd goed!! Goede service, zowel bij thuisbezorgen als afhalen.

Eline Kuypers
28 December 2021
Dennis
28 December 2021

Alles prima.

Jolanda
25 December 2021

Zoals altijd weer helemaal top. De roti van hun is de beste en ik heb er al veel geprobeerd. Ook altijd even vriendelijk als ze het komen brengen. Voor mij geen ander restaurant meer.

JCvY
21 December 2021

Lekkere roti! Grote porties. Bestel daarom nu minder. Vriendelijke bezorging. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Sven
19 December 2021

Zoals gewoonlijk. Overheerlijk. Bami kip satรฉ en vleesworst

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Renรฉ
10 December 2021

Heerlijke en zeer ruime portie Roti

Chris Jensma
10 December 2021

Altijd lekker ๐Ÿ™‚

mark niemans
9 December 2021

Gewoon weer lekker gegeten.. altijd constante kwaliteit.

Dennis
8 December 2021

Alles prima in orde en grote portie !

Peter
7 December 2021

Als altijd heerlijk eten en ook bezorging altijd top.

Farida
4 December 2021

Snelle service, zeer vriendelijk personeel. Geweldig smakelijk gegeten! Ik heb vrijwel alle gerechten daar geprobeerd, echt alles smaakt goed!

Jaap
4 December 2021

Heerlijk en vriendelijk.

Kevin
29 November 2021

Eten was heerlijk! En bezorging kwam ook volgens aangegeven tijd! Echt een aanrader!!!

M
26 November 2021
Jaap
25 November 2021

Lekkere bami!!

Odette en Erik
23 November 2021

Was weer heerlijk!

Richard
20 November 2021

Makkelijk besteld en op tijd bezorgd. Heerlijk gegeten. Geweldig zoโ€™n restaurant in de buurt te hebben!

Eline
20 November 2021
Sarwan Mahabier
18 November 2021

Heerlijk gegeten zoals altijd..TOP !!!

Guido
17 November 2021

Was koud vandaag, normaal altijd warm. Jammer bestellen graag bij jullieโ€ฆ

Rosa
17 November 2021

Ik heb 4 keer heerlijk gegeten. Gisteren dinsdag 16 november was helaas een diepe teleurstelling. Jammer.

jeanette
13 November 2021

Meerde keren hier besteld. Ik kom terug voor de kwaliteit en prijs van het eten. Heerlijk! De sambal was voorgaande keren zeer heet, maar de laatste keer was het medium heet. Dat kon ik beter handelen, haha. Bedankt!

Rosa
13 November 2021

Lekker gegeten Bezorging altijd keurig op tijd

Jeannette
12 November 2021

Heerlijk vers, fijn gekruid, lekkere roti plaat! Levering sneller dan aangegeven. Ik kom graag terug!

Rosa
8 November 2021

Lekker gegeten. Nette vriendelijke bezorging

Rosa Hoepel
6 November 2021

Het eten was heerlijk goeie temperatuur en de bezorging heel keurig.

Peter Kuypers
1 November 2021
Frans B.
31 October 2021

De ruime porties Roti kipfilet en de Saoto soep waren weer heerlijk zoals altijd. De bezorging was ondanks het slechte weer mooi op tijd en vriendelijk. Ga zo door en we blijven regelmatig bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anastasia
26 October 2021
Sari
25 October 2021

TOP

Renรฉ van Leeuwen
25 October 2021

Levering was iets later, maar kwam omdat ik niet bereikbaar was. Vegetarisch gerecht was niet meer leverbaar, dus een vervangende vegetarische roti ontvangen. Helaas ontbrak de roti plaat. Verder alles top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bon
24 October 2021

Het eten was heerlijk en goed op smaak. De bezorging was ook snel. Wij gaan hier zeker vaker bestellen ๐Ÿ‘๐Ÿผ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wim
24 October 2021

Surinaams besteld voorafgaand aan een bezoek met mijn zoons aan de nieuwste James Bond. Na 2,5 uur wachten met lege maag in bioscoop. Krijgen na twee uur telefoontje dat ze geen bezorgers hebben. In bevestigingsmail werd daarover niets gezegd en werd verwachting van 1,5 uur aangegeven. Ook te lang maar dus bij lange na niet gebeld. Na boze mail krijgen we volgende keer 5% korting. Dan heb je er weinig van begrepen. Eten was (de volgende dag) best lekkerโ€ฆ

Ugo
22 October 2021
Cor
22 October 2021

Highly recommended by colleagues with roots in Suriname as the most authentic Suriname takeout restaurant. Our favorites are chicken and lamb with egg plants and kousenband, lots of flavors and not too spicy but you can get very hot sambals to go with them.

Gerda
21 October 2021

Keurig op tijd bezorgd, grote porties en erg lekker!

Mary
19 October 2021

We hebben heerlijk gegeten alles warm en vers!!

Melinda
17 October 2021

Heerlijk zoals ALTIJD !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elisabeth Panhuijzen
12 October 2021

Grote porties en heerlijk gegeten. Bezorgster was een heel vriendelijke dame.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel Staas
12 October 2021

Echt heerlijk gegeten ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Natasja
7 October 2021

Wat een super lekker hapje is de kip, pom en bruine bonen! We hebben met zโ€™n 2-en heerlijk gesmuld van dit gerecht, wat een aanrader. Keurig op tijd bezorgd ook

Tineke
6 October 2021

Goed van smaak. Aardappel mag iets minder en boontjes iets meer

Sarwan Mahabier
6 October 2021

was top..lekker gegeten.

Peter
5 October 2021
Marcel
5 October 2021

Was echt heerlijk.

An
3 October 2021

Heerlijke Surinaamse gerechten. Zeker het geld waard! Zijn stipt op tijd met bezorgen, soms zelfs eerder dan aangegeven. Helemaal top! Super vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patrycja
1 October 2021

Good and fresh food. ๐Ÿ˜‰

Ram
30 September 2021

top restaurant

Ton
30 September 2021

Mooi op tijd alles goed warm en weer lekker zoals altijd toppie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Top eten
27 September 2021
Jacqueline
25 September 2021

Echt super lekker eten alleen de pittige pindasaus mag ietsje minder pittig zijn zodat je dus net iets meer de pindasaus nog proeft in plaats van het pittige. En ja ik kan heel goed tegen erg pittig eten dus daar ligt het niet aan. Maar de gevulde bara en de kipsate waren verder echt super lekker, op tijd gebracht

Anwer
22 September 2021

Was warm en lekker

Melanie
22 September 2021

Altijd genieten!! En altijd 5 uit 5 voor kwaliteit en bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moes
15 September 2021

Smaak viel tegen bij alle gerechten. Bami had harde en krokante stukken. Porties waren wel heel royaal daar en tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arie
14 September 2021

Snelle bezorging en vriendelijke bezorger. Ruime porties en smaakte goed!

Kelly
13 September 2021

Altijd keurig op tijd en even lekker!

Robbie
13 September 2021

Verrukkelijk altijd genoeg voor 2 porties

Peter Kuypers
13 September 2021

Goed eten

Eddy
11 September 2021

Lekker eten, royale porties, netjes verpakt en goed warm afgeleverd.

Widjai
3 September 2021

Perfect!!! Heet!! You Thank

Marcel
2 September 2021

Super weer eten en bezorging

Ephraim
31 August 2021

Heerlijk gesmaakt zo als altijd...op tijd bezorgd en lekker warm.

Peter
30 August 2021

Heerlijk gegeten en een uitstekende portie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
30 August 2021
Lesley Terhaar
30 August 2021

De beste roti ooit!! Echt super lekker gegeten!! En tot slot nog complimenten aan de bezorger!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Carmelita
28 August 2021

Heerlijk gegeten. Genoeg voor meerdere personen. Heel fijn dat je daal kon bestellen. Minpuntje dat je voor zuurgoed en pepersambal zoveel moet betalen. Op dit na zeker voor herhaling vatbaar. Veel succes met jullie zaak.

Sa****
26 August 2021

Altijd heerlijk eten!!

Baun
21 August 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten!

Abir
17 August 2021

super lekker snel en warm bezorgd top๐Ÿ‘

Jan v
16 August 2021
Johan
12 August 2021

Echt heerlijk eten en meer dan genoeg ! Aanrader !

Melanie
12 August 2021
Anoniem
9 August 2021

superlekker, veel en snel bezorgd! Ben blij dat ik een tweede roti vel heb besteld want kan er twee dagen van eten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
7 August 2021

Weer heerlijk gegeten

Tjalle
7 August 2021

1 van de beste die ik besteld heb!!

Peter
7 August 2021
Denise
6 August 2021
R. Alleman
4 August 2021

Zoals altijd, weer heerlijk eten van Wirin.

Eugene de Bruijn
4 August 2021

Erg lekker

Lekker
2 August 2021
Angรฉlique
1 August 2021

Echt heerlijk eten!! grote portie, mooie prijs, goed op tijd bezorgd!

Wouter
30 July 2021

Prima, erg lekker en mooie prijs-kwaliteit/ hoeveelheid verhouding. Je kan gerust met 2 personen 1 portie nemen.

Thomas
29 July 2021

Beste Surinaamse eten uit de omgeving. Ook erg vriendelijk en een goede service.

Koen
28 July 2021

Veel keuze uit klassiekers, goed van kwaliteit. Snel en warm bezorgd. Ga zo door

Ricardo
27 July 2021

Het was, zoals altijd, weer heerlijk!

Xander
24 July 2021

This place is fast becoming one of my favorites!

Ria Van der Haas-Verweij
23 July 2021

de roti is niet lekker meer. lijkt niet vers. 1 gemalen hap en de ei was een beetje zurig.

Odette en Erik
18 July 2021

Zoals altijd weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
17 July 2021

Prima egeten. Vond persoonlijk de smaak van de nasi minder. Ik miste de Surinaamse trassi hierin. Kip smaak was lekker alleen overdreven veel jusvin de bak. Droog is veel lekkerder. Zeker bij de nasi. Hartjes jn bakje weinig smaak. Maar het was allemaal wel te eten.

Peter
17 July 2021

Altijd geweldig lekker en warm. Bezorging ook in alles top.

W. Essel
16 July 2021

Naar mijn mening de beste broodjes uit Den Haag! Echt helemaal top!

Ingrid
15 July 2021

Lekkere roti kipfilet, goeie kruiden, smaakvol, niet te pittig. Voldoende voor 2 dagen!

Kevin van den Berg
15 July 2021

Eten was hartstikke lekker zoals altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ed
15 July 2021
Mathijs
14 July 2021

Altijd heerlijk en goed (roti kip, soato, broodje kipsate)! Superaardig dat de bezorger bleef wachten met mijn bestelling terwijl ik veel te laat thuis was!

Martin beuk
14 July 2021

Beste Surinaamse restaurant van denhaag, en wassennaar. De hoeveelheid is ook niet mis. Zeker een echt aanrader ook voor de kenner.

Van der velden
10 July 2021

Super lieve mensen en heerlijk eten!!!!

Olaf
10 July 2021

Heerlijke broodjes en ik werd, zoals altijd, ontzettend vriendelijk verwelkomd en geholpen. Voor mij de beste in DH!

Kat
8 July 2021

Lekker..ruime porties..snelle en vriendelijke bezorging

Arez
7 July 2021
Naomi
7 July 2021

Eten was heerlijk!! Complimenten en ook bezorging was keurig op tijd voor herhaling vatbaar

Mariahoeve
7 July 2021

Super lekker gegeten. Je krijgt veel. Goede smaak. Eindelijk een Surinaamse zaak waarbij de roti niet uitelkaar valt. Goed gedaan!

Hoogenboom
4 July 2021
Nelissen
4 July 2021

Beste Surinaams restaurant van Den Haag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dirk
4 July 2021

Goed te eten en goede service ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jairam
1 July 2021

Roti lams was heel goed, goede masala. Nasi matig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Naomi
30 June 2021

Heerlijk zoals altijd, fijne porties en super vriendelijke bezorging.

Johannes
27 June 2021
strel bor
25 June 2021

lekker eten, vriendelijke mensen.

Ton
24 June 2021

Roti was weer super lekker en de satรฉ was ook toppie bezorging ruim op tijd en alles was goed warm Groetjes ton ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Nienke
21 June 2021

Erg lekker!

Rakesh
10 June 2021

Heerlijk nasi besteld met Kip sate! De kip sate is echt een aanrader i.c.m. nasi. Netjes volgens afspraak opgehaald en vriendelijk personeel. Ik kom zeker weer terug voor mijn volgende bestelling :)

Ivar
9 June 2021

Alles was WEER top!!

Ingrid Haars
9 June 2021

Het was weer heerlijk!! Enorme porties en echt heel Smakelijk!

Martin
9 June 2021

Erg lekker eten ik heb vaak roti en nasie gegeten maar deze is echt goed. Ook de hoeveelheid dat je krijg voor wat je betaald is goed geregeld. Een dikke 10+ en een echte aanrader

Denise
7 June 2021

Heerlijk eten! En super fijn dat jullie laten weten als het wat langer duurt door de drukte.

Anton
7 June 2021

rollen waren te droog, weinig groente / vulling erop. Ik ben beter van Wirin gewend! Spekkoek was juist heel lekker.

Tim
1 June 2021

Erg snelle levering! Grote porties! En ik heb zeer smakelijk gegeten. Niks op aan te merken dus! Graag tot ziens.

LB
28 May 2021

Wederom erg lekker gegeten.

The Dude
27 May 2021

Heerlijke rotirol

Mariska
27 May 2021

Heerlijke nasi en roti kip

Peter
22 May 2021

Altijd geweldig goed!

Fer
20 May 2021

Was lekker heet en warm

Brugman
19 May 2021
Bjorn
14 May 2021

Super lekker altijd. En hele aardige mensen.

Gordijn
14 May 2021

Het eten was heerlijk zoals altijd. Heerlijk warm en keurig optijd bezorgd. ๐Ÿ‘

Daniel
14 May 2021

2e keer afgehaald en het was wederom heerlijk! Daarnaast zijn de dames van Wirin ontzettend vriendelijk en is het eten stipt op tijd klaar. Echt een aanrader!

Ton
11 May 2021

Was weer toppie de roti was erg lekker en de satรฉ was ook heerlijk dankjewel ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Meijer
10 May 2021

Snelle bezorging. Grote, goed gevulde rotirol en bara besteld.

Achraf
10 May 2021

Broodjes kip kerrie en bara gevuld met kip waren echt heerlijk. Goede service!

Eliza
10 May 2021
Peter Kuypers
9 May 2021

Goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Linyan
9 May 2021

Wederom heerlijk gegeten! Eten was op tijd en warm. We hebben van genoten :)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
6 May 2021

Roti was weer heerlijk, ik vind het alleen jammer dat de aardappelen en kousenband door elkaar zijn en niet apart. Maar dat is misschien mijn persoonlijke voorkeur. De rotikoek is zacht en heel lekker. Volgende keer voor ons weer Wirin!

Iris
3 May 2021

Weer heerlijk!!!! Altijd weer genieten!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ‘Œ๐Ÿ‘

Peter
28 April 2021
Ivar
27 April 2021

Zoals al zo vaak was het weer top!

S.f.
21 April 2021

Heerlijk eten!

Victor
21 April 2021

Was weer top

V. de Boer
20 April 2021

Heerlijke Roti. Netjes op tijd bezorgd.

Schouten
19 April 2021

Dit is zo lekker! Echt een aanrader!

Peter
18 April 2021

Zoals altijd heerlijk eten.

Nico Roodenburg
14 April 2021

Echt perfect Surinaams eten. Super vers. Goed warm. Snel gebracht. Goddelijk. Een echte aanrader. Goede satรฉ saus. Echte lamsroti. Gewoon doen

Vk
13 April 2021
Franklin
12 April 2021

Bij Wirin scoor je zoals gewoonlijk -al jaren- de lekkerste roti van Bezuidenhout! Daarnaast hebben ze ook heerlijk rijk gevulde snacks. Een aanrader dus!

Merel
12 April 2021
Kapali
6 April 2021

Prima eten en nog warm! Bezorger was alleen niet heel vriendelijk.

A.
5 April 2021

Weer heerlijk gegeten, vriendelijke bezorger. Zelfs contact met mij opgenomen omdat ie een paar minuten na afgesproken bezorgtijd zou komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
3 April 2021
Yvonne van der Lee
3 April 2021

Erg goede Surinamer! Alles lekker gekruid , mooie (ruime) porties , lief personeel .

Thomas
27 March 2021

Beste Rรถti die ik ooit gegeten heb. Snel bezorgd en vriendelijk personeel

Ingrid
26 March 2021

Altijd lekker. Alleen deze keer was het eten niet warm. Jammer...

Marja
22 March 2021

Het was weer heerlijk de roti kipfile . En zo als altijd snel bezorg. Een aan rader .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Daan
22 March 2021

Heerlijk! Ruime porties roti!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter
21 March 2021

Klasse!!!

David
18 March 2021

Food is always great, always on time and always with a smile. Big portions too. 5 stars!

Bram
16 March 2021

Wederom ontzettend genoten van de roti van Wirin! Veel Surinaamse restaurants uitgeprobeerd in de omgeving maar dit is toch wel de nummer 1. Mijn favorieten zijn de roti kipfilet, roti lamsvlees, vegetarische roti en het bijgerecht met aubergine.

Chantal
14 March 2021

Was weer heerlijk!

Are
14 March 2021
Peter
11 March 2021

Altijd top. Heerlijk eten, nog erg warm, stipt afgeleverd door een uitermate vriendelijke bezorger.

Dik
11 March 2021

Alles was weer top! Heerlijk eten en op tijd gebracht door een vriendelijke man.

Eugene de Bruijn
9 March 2021

Mala, zoals altijd was het erg lekker en we hebben genoten van de roti en nasi goreng

F.J. Bontenbal
7 March 2021

Zoals altijd een smakelijke roti kipfilet. Jammer dat de bezorging niet helemaal goed is gegaan. Om 17.05 bericht je ontvangen dat de bestelling onderweg was. Echter, na gebeld te hebben werd deze pas om 18.00 uur geleverd! De juiste volgorde van bezorging bleek niet te kloppen. Volgende keer beter zou ik zeggen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bri
4 March 2021

Super service!!!!! Geweldig lekker.

Piet
3 March 2021

Keurig op tijd klaar en heel erg lekker!

Ivar
3 March 2021

Al paar keer roti besteld; helemaal top!! Lekker, grote porties, op tijd geleverd, vriendelijk!! Laatst paar collega's erop getrakteerd; iederen vond het lekker.

Bjorn
28 February 2021

Altijd heerlijk en fantastische roti's. Vriendelijk mensen en netjes bezorgd.

linda
27 February 2021

We bestellen regelmatig en altijd goed! Een hele vriendelijke bezorger en ook de smaak is constant. Een echte aanrader!

Ton
16 February 2021

Goede kwaliteit altijd goed warm lekkere roti lekkere satรฉ en pindasaus altijd op tijd en is het wat later door de drukte dan is het het wachten waard geweest en een vriendelijke bezorger toppie ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ik blijf bij jullie bestellen ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘

Erik
15 February 2021

Kip viel heerlijk van het bod, smaken waren weer uitstekend! Misschien had de blanco iets luchtiger gemogen (2 lagen), maar dat verschild per smaak. Ik zou iedereen dit restaurant aanraden. Wat mij betreft de lekkerste van Den Haag!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
15 February 2021

Was weer heerlijk echt genieten, bedankt!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜Š

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dik
15 February 2021

Dit was de eerste bestelling bij Wirin, en zeker niet de laatste. Eten is prima, genoeg en smaakvol! Netjes verpakt, warm en op tijd bezorgd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ingrid
14 February 2021

Sinds kort ben ik vaste klant. De roti is heerlijk, grote porties en de bezorgers altijd vriendelijk. Een echte aanrader.

Edwin Bastian
13 February 2021

De maaltijd van Restaurant Wirin was uitstekend verzorgd, de smaak heel goed. De kipfilet lekker mals. De prijs-kwaliteit verhouding is prima en ook het bezorgproces is goed op orde.

Ingrid
7 February 2021

Sinds kort vaste klant bij jullie. De roti is heerlijk!. Een keer laat bezorgd en kreeg hiervoor nootjes en koekjes. Top service!. De bezorgers zijn altijd vriendelijk. Ik zal dus ook vaste klant blijven en raad jullie in mijn vriendenkring aan.

Bilal
5 February 2021

Super aardige personeel

Marco
4 February 2021
Bilal
1 February 2021

Beste broodje kip kerrie

Karlijn
1 February 2021

Eten was heerlijk. Bij de Saoto soep werd ter plekke de bouillon erover gegoten. Stipt op tijd. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Viktor
1 February 2021

"We horen graag van u hoe dit u bevallen is zodat wij onze producten en service kunnen verbeteren". Dat hoeft niet. Het is altijd top! Nu ook weer met die heerlijke bami. En niet te vergeten een vriendelijke bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Floor
27 January 2021

Super lekker gegeten! De keuze pompoen bij de roti is echt een aanrader!!

Chantal
24 January 2021

Altijd heerlijk en bezorgd met een glimlach

Noek
23 January 2021

Weer heerlijk zoals altijd

Cindy
23 January 2021

Echt de lekkerste maaltijden. Elke keer weer. De bezorging was ook snel en heel erg vriendelijk.

Angรฉlique
22 January 2021

Bezorging was sneller dan de verwachte tijd. Eten was nog goed warm, zelf heet. We hebben echt heerlijk gegeten en de porties waren groot en veel heerlijk eten!! echt een aanrader dit restaurant!

Patricia
21 January 2021

Echt heerlijk. De roti rol, mis je een beetje jus. Maar de roti kipfilet heeft genoeg jus,. Echt tevreden

Rene
16 January 2021
Simone
11 January 2021

Heerlijk eten en goede service! De kinderen hebben ook heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc
10 January 2021

Tijdens een wandeling in de buurt liepen wij langs dit restaurant. Buiten rook het heerlijk. Nooit geweten dat er een Surinaams restaurant bij ons in de buurt zit. Besloten om in het weekend een bestelling te plaatsen. Het eten is werkelijk heerlijk. Dit gaan we zeker vaker doen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mehdi en Zoe
9 January 2021

Super lekker. Quantiteit/prijs is top ! Highly recommended

Noek
5 January 2021

Het was weer heerlijk zoals altijd alleen hadden wij een bara erbij besteld die niet geleverd is. Dit is voor het eerst, de bestellingen kloppen altijd dus kan een keer gebeuren. Verder super, bestelling netjes op tijd, alles nog goed warm en lekker

Tommy
2 January 2020